Cum ar fi Luzăroiu premier și Boc la Curtea Constituțională

shrek1
shrek1

Presa urlă, auuu, auuu, ca lupul, la unison: procurorii olandezi acuză de hărțuire o femeie de 42 de ani, după ce aceasta și-a sunat fostul iubit de 65.000 de ori într-un an. Dacă ar avea banii cu care se laudă, n-o văd în stare de atâta insistență decât pe Zăvoranca. Banii și i-ar cheltui integral la Vodafone sau Orange. Știrea mi se pare, oricum, trasă de păr: ca să suni omul de peste șaizeci de mii de ori, ar însemna să-i dai circa zece telefoane pe oră, non-stop, zi de zi, fără să dormi și să faci duș. Admit că altceva, cum ar fi de pildă...să mănânci, poți face și cu celularul în mână. Și, de ce se mai bagă procurorii, acum? Tipa n-o mai duce mult: a stat atâta vreme cu celularul la ureche că sigur face vreun cancer.

Gândul anunță: ”Catedrala mântuirii americanilor este blestemată” și mă/ne întreabă: ”De ce nu o mai vrea Dumnezeu?”. Habar n-am, dar cred că Tudor Popescu ar putea să-l întrebe direct pe beneficiar, când discută ei doi, una-alta. Și, să nu uit, aș vrea să mai aflu din Gândul chestii serioase, quality, cum ar fi, de pildă, semnele după care îți poți da seama dacă ai o pisică satanistă sau nu.  Borsec, Poiana, Kandia-acestea sunt mărcile aflate primele trei locuri în topul brand-urilor românești, potrivit Gândul. Apă cu gaz și ciocolată cu calorii. Tristă țară, cum îți spuneam. Pe locul patru a urcat Gerovital, dovadă că Boc nu a reușit să termine chiar atâția pensionari câți își propunea. Topul brandurilor de media arată așa: ProTv, Antena 1, Radio ZU, TVR, Prima TV, Kiss FM, Radio 21, Libertatea, Adevărul şi Europa FM. Popescule, ia-ți Gândul de la top!

Hotnews scrie că un deputat PSD a auzit pe holurile Parlamentului că Luzăroiu va fi desemnat premier, iar Boc va fi uns președinte al Curții Constituționale. Boc la Curtea Constituțională e ca și cum a-i pune-o pe Eva Kent stareță la Agapia. Nu există niciun premier cu mai multe boacăne constituționale ca Bocănilă. Luzăroiu, în schimb, e taman pe taman. Negru și trist, ca vremurile care vin. Triste și de căcat.

Cert este că ziarul Monicăi Macovei a reușit să-l încolțească pe Fred, Barney scăpând cu fuga într-o direcție necunoscută. Să nu spui că nu știi cine e Fred Flinstone? Teodor Baconschi, așa i se zice, mai uită-te și tu pe un Cartoon Network, să vezi ce mult seamănă. Baconschi a declarat că nu vede necesară o fuziune cu UNPR, dar dacă discutăm de o Mișcare Populară, el crede că ”PNȚCD ar putea intra în această construcție”. După ce l-au prins cu două apartamente închiriate, în vreme ce el stă moca la RAPPS, Baconschi numai construcții visează. Treaba lui, dar singura construcție în care mai poate intra PNȚCD se numește, simplu, cavou. Fiindcă e mort de mult. Yaba, daba, dooo!

  

Adevărul strecoară, în fine, o critică la adresa Puterii, printr-un fotoreportaj din viloiul în care Baconschi stă gratis, nu mai insist, ai aflat deja. Bravo, Cartianule, ține-o tot așa, dacă ești cuminte și-i mai tragi una lui Crin, Băsescu o să te lase să-l critici puțin și pe Boc. Apropo de desene animate, au dat pe HBO seria Shrek și sunt total de acord cu tipul de la Adevărul care l-a poreclit astfel pe Peter Imre. E leit, adică vreau să spun că e un căpcăun, care a introdus pontajul redactorilor, ca la exploatările petroliere. Cât despre tipul cu imaginație, l-a definit pe Imre după ce a plecat. Altfel, era mâncat.

Monica a câștigat, titrează Libertatea, Irinel va fi executat silit! M-am bucurat că s-a făcut dreptate, când colo era vorba despre 6000 de euro, ceva mărunțiș legat de cheltuielile pentru nu știu ce avocat. Ehei, pe vremuri, dacă Monica ar fi găsit pe jos 6000 de euro nu se apleca, să nu i se strice dunga la ciorap. Acum, se judecă și pentru ceva bani de depilat. Lasă, Monicuțo, dă-l încolo de moșneag, plin de euro, că nu mai face doi lei. N-ai auzit că se sparge uniunea monetară? A spus Patriciu, la Realitatea, trebuie să fie adevărat, că de când e cu Adevărul, nu mai minte nici măcar la tribunal. Rămâi acolo unde te-a dus dragostea, în China, ce yuanii lui Pinkie nu sunt buni?

 Libertatea l-a incitat (excitat) pe turcul care a inspirat personajul Borat, arătându-i câteva vedete de la noi (Moni, Zăvorranca, Bianca etc), pe mail. Mahir Cagri a decretat că cea mai bună pentru o noapte ar fi Bianca lui Bote, fiindcă are buze groase și talie subțire. Ca psiholog (asta e meseria lui) cred că a cântărit corect adâncimile sufletești și bunătatea care pot cimenta o relație, fie și de o noapte. Pe de altă parte, Bianco, eu zic să te bagi. Te place, a recunoscut chiar el, și tu știi ce spune înțelepciunea populară: turcu plătește! Nu e ca porcii ăștia șmecheri de pe la noi.

Jurnalul titrează ”Exclusiv: Dan Simovici, românul care a câștigat o bătălie împotriva cancerului”. Ce-o fi așa exclusiv? Nu are buze groase, nici talie de viespe, e și el un amărât de profesor la Universitatea din Massachuttes...Rușine, Ciutacule, mă faci să-ți spun vorbe grele, cu așa ceva vrei tu să bați ziare serioase, cum ar fi Gândul (vezi mai sus)?

Maria Timuc are o rubrică de psihologie destul de interesantă, în Jurnalul. Mi-e c-o prind ăștia de la Libertatea și o pun să dea note unor manechini, poate chiar lui Botezatu, am văzut că pentru tabloide contează părererea unui psiholog.

 EvZ amestecă o glumă a lui Ponta, de acum o lună, cu prostia lui Marcel Pavel de pe Național Arena (aici, Cartianu are dreptate: ori spui Arena Națională, ori National Arena-a se citi ărina, ca la americani). Ideea era să-l amendeze și pe Ponta, că așa a cerut un deputat PDL. Aaa, păi spune așa, măi băiatule: e ordin de la partid. Păi, dacă-i ordin, cu plăcere! Cât despre recidivistul cu BMW din Timișoara, care a primit o pedeapsă cu suspendare pentru că a omorât un om, îi spun Georgetei Petrovici, care a scris știrea, să nu se inflameze: e un amărât cu doar o victimă la activ. Instanța își face mâna pentru Cocoană, care trebuie eliberat după ce a terciut doi tineri cu un Ferrari.

 Click! a făcut o știre de genul ”Andreea Marin: Nu am nici cancer, nici lupus, nici cucus”. Păi, așa, știri de astea cu NU pot să fac o sută pe zi. ”Nu sunt curvă”, ar putea să zică toate asistentele (nu asistentele medicale, celelalte, de la TV). Tare ar fi ca vreuna mai moroancă să ceară drept la replică și să dea dezmințire.

 România Liberă s-a dat pe brazdă și ne spune ”Povestea anorexicei virgine care nu a fost invitată niciodată la cină”. Păcat. Eu aș invita numai anorexice la micul dejun, prânz și cină. Nu mă costă nimic și am companie la masă. Pe anorexicele alea le-aș vedea ca pe virginele care îl păzeau pe Gadaffi. Un fel de gardă de corp pentru Boc: nu consumă, dar lucrează, ce-ți poți dori mai mult?

Tristian Tâmpeanu revine în forță cu un editorial, în Rl. Enorm de lung și enorm de prost. Mai suntem cu toții americani? se întreabă el. Și fiindcă nimeni nu vorbește cu un astfel de pupincurist, își răspunde singur: nu. Chiar americanii nu mai sunt americani, acum caută să înțeleagă islamul, la 10 ani de la 9/11. De fapt, asta mi se pare mie că am înțeles din tâmpeniile scrise de Tâmpeanu. În final, el lasă loc de doar și poate, scriind: ”dar, dacă ar fi așa, viitorul valorilor iluminismului liberal este întunecat”. Pam, pam!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel