Cum a fost omorâtă o tânără de tatăl vitreg care i-a fost și amant

O tânără de 25 de ani a fost omorâtă de tatăl vitreg cu care avusese și o relație. Motivul crimei a fost gelozia.

Bărbatul a omorât-o pe tânără weekendul trecut cu mai multe lovituri de cuțit. Fata se îndrăgostise de un alt băiat, fapt ce l-a scos din minți pe tatăl ei vitreg cu care i-a fost și amant.

Scos din minți, Ionel Ionescu a decis să-i dea o lecţie fetei. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul s-a dus la apartamentul în care locuia fiica sa vitregă, aflat într-un complex rezidenţial din Ilfov, aproape de cartierul Militari.

Bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul, apoi l-a înjunghiat şi pe iubitul fetei, iar pentru a-l împiedica să fugă, i-a tăiat cauciucurile de la maşină. Iubitul fetei se află în continuare internat la Secţia de chirurgie toracică a Spitalului Universitar, după ce acesta a fost operat.

Suspectul a a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Anchetă internă la Poliție

O anchetă internă este în desfășurare și la Poliție. S-a constat că înaionte de crimă, tânăra sunase la 112 pentru a-l reclama pe Ionescu. Bărbatul o lovise și o amenințase cu moartea.

Un echipaj de poliţie al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov a sosit la sesizare, însă agenţii nu i-au făcut un control corporal bărbatului şi nici nu au aplicat vreo sancţiune contravenţională, părăsind rapid locul. La nici 60 de minute după plecarea acestora, un al apel anunța moartea fetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel