Cristina Țopescu a murit. Rareș Bogdan a închis telefonul înecat de lacrimi: M-a lovit crunt. Acum mă simt vinovat

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, fost realizator TV, a intervenit cu lacrimi în voce, la Antena 3, unde a spus cât de vinovat se simte că nu și-a dat seama mai devreme de lipsa Cristinei Țopescu. 

”E o seară tristă, îmi cer scuze dacă n-o să pot să zic foarte mult, m-a lovit crunt vestea asta. O știu de mult timp și a fost un om de o sensibilitate și de o bunătate aparte. Îmi rămâne în minte relația specială pe care a avut-o cu tatăl ei, dispariția lui a afectat-o foarte mult, permanent aducea vorba de el, i-a purtat respect și dragoste speciale. Îmi povestea, ultima dată când am vorbit, că are un vis, să se mute la țară, undeva în zona Transilvaniei, în zona săsească. Era mare militant pentru drepturile animalelor, pentru câini, pisici, pentru natură, pentru mediu. Era un om bun, o femeie frumoasă, inteligentă, cultivată. Sensibilitatea și bunătatea au fost principalele ei caracteristici, mi-e greu. Mă gândesc că, dintre mesajele primite pe 1 ianuarie, unul a lipsit și nu mi-am dat seama și acum mă simt puțin vinovat, pentru că era atât de atentă de fiecare dată... Îmi cer scuze, nu mai pot vorbi, iartă-mă, te rog” a spus Rareș Bogdan, la Antena 3. 

Cristina Țopescu a murit singură. A fost descoperită în casă, de poliție, la trei săptămâni de când nimeni nu o mai văzuse. Era decedată în pat, fără a prezenta urme de violență. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel