CRISTINA STAMATE a MURIT. Alexandru Arșinel: Vreau să-l rog pe Dumnezeu să se oprească că nu mai rezistăm

Actrița Cristina Stamate a murit în această dimineață, la vârsta de 71 de ani. 

”Părerea mea este că continuăm cu evenimentele dramatice care au afectat foarte tare colectivul Teatrului ”Constantin Tănase”. O a doua stea moare. Continuăm să fim îndurerați. M-am săturat. Vreau să-l rog pe Dumnezeu să se oprească că nu mai rezistăm. Cristina a fost o mare actriță, am avut plăcerea să joc cu ea ani de zile. De vreo doi ani de zile, durerile au pus stăpânire pe ea. A fost un om și o actriță deosebită” a spus Alexandru Arșinel. 

”Unele jeguri din lumea noastră au năvălit pe mine când am făcut transplantul. Ea m-a apărat și a informat lumea că și eu am dreptul la viață ca orice om de pe stradă. A fost un om deosebit și o parteneră exagerat de cinstită.” a mai spus Alexandru Arșinel. 

”Eu nu știu cum s-a întâmplat deodată de i-a luat Dumnezeu puterile, era de neoprit. Iar pe scenă, când intra, era o adevărată explozie.” a continuat marele actor. 

”Am alergat acum să-i facem loc de veci, pentru că nu s-a ocupat nimeni de lucrul acesta înainte” a mai spus marele actor. 

[citeste si]

Actrița Cristina Stamate era internată de joia trecută la Spitalul Floreasca. Marea actriță ar fi suferit un accident vascular cerebral. În urmă cu doi ani a trecut printr-o operație la inimă. Cristina Stamate a ajuns la spital în același timp cu vestea tragică despre moartea Stelei Popescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel