EXCLUSIV  Cristian Seidler: Nu cred că PSD adună un milion de oameni

Cristian Seidler, vicepreședintele USR, este de părere că referendumul pe tema familiei tradiționale e folosit doar ca să mascheze o scădere în sondaje.

Cristian Seidler nu a ratat unul dintre subiectele la ordinea zilei, mitingul electoral la care Partidul Social Democrat (PSD) va strânge un milion de oameni. ”Am mari dubii că PSD ar putea să strângă un milion de oameni din convingere”, a spus Seidler, care l-a atacat frontal pe șeful PSD, Liviu Dragnea. ”Cred că și oamenii care susțin acest demers își vor da seama că este folosit într-un mod politicianist și mizerabil de către o persoană care se visa premier și se visează președinte”, a zis acesta.

Bugetare participativă

Seidler spune că USR se extinde și în mediul rural. ”Chiar dacă unii nu ne dădeau șanse, avem și filiale în mediul rural. La alegerile viitoare, ne vom axa pe mediul urban. Orașele mari, reședințele de județ, orașe mai mici, dar și comune”. Deputatul USR a dezvăluit că diaspora este cea mai mare filială a partidului său. ”Am avut de curând discuții cu oameni din Spania, din Canada, din Italia. Diaspora este cea mai mare filială a noastră. Ca să deschizi o filială USR este nevoie de șapte membri. Noi avem filiale pe localități, nu pe regiuni”, a punctat Seidler.

De asemenea, a vorbit și despre bugetarea participativă.

[citeste si]

”Suntem singurul partid care promovează bugetarea participativă. O sumă din buget să fie păstrată și să fie cheltuită conform proiectelor aduse de cetățeni. Cine știe mai bine problemele decât cetățenii? Sunt, deja, administrații locale care aplică așa ceva. Acesta este viitorul”, a dat asigurări Seidler.

Vezi răspunsul complet AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel