Cristian Mărgărit, interviu cu Liviu Harbuz. Mituri despre nutriție - video

Scutaru Cristina / 08 sep 2018 / 15:40 Salveaza PDF Comentarii
Cristian Mărgărit
Descriere foto: Cristian Mărgărit

Călăuza noastră prin Jungla urbană, emisiunea lui Liviu Harbuz de la DC News, duminică, 9 septembrie, este Cristian Mărgărit.

Cristian Mărgărit este unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști. Vom afla împreună cele mai eficiente diete, dar și cele mai mari mituri legate de alimentație. Stați pe DC News pentru a urmări o emisiune extrem de interesantă duminică, 9 septembrie, ora 16:00. Jungla urbană cu Liviu Harbuz se vede pe pagina de Facebook DC News, dar și pe contul de Youtube DC News.

Susținător al vieții sănătoase

Cristian Mărgătit este un susținător al vieții sănătoase și a tot ceea ce implică: nutriție, dietă, sport, relaxare și pentru asta alocă zilnic timp pentru documentare.

”Sunt absolvent de Management la ASE și, în mare măsură, autodidact din domeniul sportului și nutriției. Din punct de vedere formal, am și niște hârtii eliberate de Federația Română de Culturism și Fitness și de ACE Fitness, SUA. Consider că cea mai bună atestare este munca mea pornită din pasiune, permanentă documentare din surse de specialitate, experiență și rezultatele oamenilor pe care îi ajut. Asaltul informațional este uriaș în zilele noastre și nu poți pretinde că dacă ai terminat o anumită facultate, cu o anumită specializare mai poți avea un cuvânt de spus într-un domeniu adiacent. Studiul permanent și deschiderea către nou sunt esențiale. Networking-ul este viitorul”, a spus Cristian Mărgărit. 

Stați cu noi pe DC News!Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22