Cristian Daminuță, divorț după patru luni de la casătorie

Cristian Daminuță, un alt fotbalist cunoscut pentru mondenități, mai mult decât pentru realizările sportive a divorțat la doar patru luni de la căsătorie, informează presa mondenă. 

Concret, de weekendul trecut, Iasmina, senzuala timișoreancă de care Daminuță s-a îndrăgostit, în urmă cu ceva timp, și-a schimbat numele profilului de Instagram, din Iasmina Daminuță, în Iasmina Halas, ea renunțând la numele dobândit după căsătorie.

Iar, imediat după acest lucru, blondina și-a șters de pe contul de instagram toate pozele în care apărea alături de Cristian, bărbatul care, până acum ceva timp, îi era soț și căruia îi declara iubire eternă.

Ba, mai mult decât atât, chiar dacă oficial nu sunt încă despărțiți, Iasmina și-a asumat tot dreptul să se întălnească cu oricine dorește. Așa că, timișoreanca s-a etichetat în compania altui bărbat, fapt ce a întărit bănuielile asupra iminentului divorț, relatează cancan.ro.

Cine este Cristian Daminuță 

Daminuță a fost considerat un mare talent al generației sale. La fel ca Alibec, el s-a transferat la Inter Milano, urmând ca apoi să fie împrumutat la Viitorul Constanța. După expirarea împrumutului, Daminuță a preferat un salariu mare și s-a dus să joace în Irak. De acolo a ajuns în Italia, în Serie D. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel