Cristi Tabără, GAFĂ făcută în direct, la TV. "A mințit în cel mai josnic mod"

După ce a fost acuzat de manipulare, Cristi Tabără a cerut scuze telespectatorilor.

Mai precis, jurnalistul prezentase la Publika TV o imagine trucată, de pagina de satiră Times New Moldovan, despre care a zis că este reală.

"Se pare că ne-am lăsat păcăliți. Am căzut în capcană și trebuie să recunosc că s-a întâmplat acest lucru. Forografia pe care am arătat-o s-a arătat că este trucată. Ne-am păcălit. Sunt obligat, de deontologie, să recunosc atunci când greșesc.", a zis Cristi Tabără. Era vorba despre o poză, de la o conferință susținută de Maia Sandu, fostă candidată la președinție în Republica Moldova și președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Ulterior, Maia Sandu, a scris un mesaj virulent pe Facebook, acuzând Publika TV de manipulare.

"Publika, într-un buletin de știri și analiză politică, a trucat în mod mizerabil imagini, iar „analistul" Cristi Tabără a mințit în cel mai josnic mod. Partidul Acțiune și Solidaritate nu va acorda interviuri și nu va participa la emisiunile acestora. De asemenea, vom sesiza CCA și Consiliul de Presă și vom acționa în judecată Publika TV. Îndemnăm toți susținătorii noștri să nu urmărească aceste canale. Aceste posturi de televiziune nu sunt presă, ele sunt instrumente de propagandă, iar instrumentele de propagandă trebuie oprite", a spus Maia Sandu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel