CRIMINALI periculoși, ELIBERAȚI. Zegrean: Acolo este PROBLEMA

foto pixabay
foto pixabay

Cum sunt eliberați criminalii periculoși în România. Augustin Zegrean explică unde e problema. 

”La noi, judecătorul nu judecă după intima convingere, ci numai după lege. Dacă legea îi permite să facă asta - n.r. eliberarea condiționată, el trebuie s-o facă, pentru că, altfel, deținutul va face recurs și este taxat judecătorul care nu l-a eliberat condiționat. Acolo este problema și acolo trebuie lucrat” a spus fostul președinte al CCR, Augustin Zegrean, la Digi24. Fostul judecător CCR a subliniat că în țara noastră Constituția spune că judecătorul judecă numai după lege. 

Amintim că agresorul din Mehedinți, bărbatul care a incendiat minora de 17 ani, care i-a făcut plângere la poliție pentru viol, a fost eliberat anul trecut din închisoare, unde a stat fiind condamnat pentru cinci crime. O judecătoare din completul care l-a eliberat pe el a făcut parte și dintr-un alt complet care a eliberat singurul român condamnat la 99 de ani de închisoare după șase crime. 

Vezi și: Judecătoarea care l-a eliberat pe agresorul din Mehedinți, aceeași care l-a eliberat pe Csampar, românul condamnat la 99 de ani de închisoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel