Crimă Onești. Bode: Urmele de pe corpul uneia dintre victime erau de la muniție neletală

Sursa foto: Facebook Lucian Bode
Sursa foto: Facebook Lucian Bode

Lucian Bode, ministrul de Interne, a făcut mai multe declarații despre cazul de la Onești.

"M-aţi întrebat despre acele urme de pe corpul uneia dintre victime. Erau urme de la muniţie neletală şi pot să va spun doar atât... S-au tras două cartuşe. Fiecare cartuş are în compoziţie 15 bile de cauciuc. Din anchetă va rezulta exact poziţia de tragere, unde era agresorul şi unde era victima", a declarat Lucian Bode.

Luni, Gheorghe Moroșan, un bărbat de 68 de ani, a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti şi, în cele din urmă, i-a ucis. Forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Locuința fusese a bărbatului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite. Cei doi muncitori erau electricieni ai combinatului şi fuseseră trimişi de conducerea acestuia pentru a efectua lucrări. 

Vezi și: Brăcea, anchetatorul de acum de la Onești, în mijlocul acțiunii când s-au produs crimele. ”Între ei, a existat, cu siguranță, o discuție”

Crimă Onești. Scurtu, șeful SIAS, discuție cu Mirițescu, șeful Poliție Române. Jurnalista Carmina Pricopie: I-a spus că va pleca la Onești atunci când consideră domnia sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel