Crimă Onești. Scurtu, șeful SIAS, discuție cu Mirițescu, șeful Poliției Române. Jurnalista Carmina Pricopie: I-a spus că va pleca la Onești atunci când consideră domnia sa

Sursa foto: Antena 3
Sursa foto: Antena 3

Jurnalista Carmina Pricopie a vorbit despre modul în care polițiștii au acționat în cazul Onești, în care un bărbat de 68 de ani a luat ostatici doi muncitori pe care, ulterior, i-a ucis.

"Domnul Alexandru Scurtu, directorul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS), a mers la domnul Eduard Mirițescu, şeful Poliţiei Române, interimar, dar cu prerogative pe linie judiciară. A mers de trei ori la el, i-a solicitat, în prima fază, să trimită o echipă la Oneşti, iar apoi domnul Eduard Mirițescu i-a spus că va pleca cineva, va pleca el atunci când consideră domnia sa, nu de capul lui", a spus jurnalista Carmina Pricopie, în emisiunea Situation Room, prezentată de Cătălina Porumbel.

Luni, Gheorghe Moroșan, un bărbat de 68 de ani, a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti şi, în cele din urmă, i-a ucis. Forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor.

Locuința fusese a bărbatului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite. Cei doi muncitori erau electricieni ai combinatului şi fuseseră trimişi de conducerea acestuia pentru a efectua lucrări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel