Crimă Dristor. PETIȚIE după tragedia de la metrou

Scutaru Cristina / 13 dec 2017 / 19:42 Salveaza PDF Comentarii

După tragedia de la metrou, din strația Dristor, când Magdalena Şerban a împins-o cu putere pe Alina Ciucu pe șinele de tren, a fost lansată o petiție în speranța că astfel de nenorociri nu se vor mai produce.

"În urma nenumăratelor cazuri de suicid/accidente din stațiile de metrou ale capitalei și tentativei de omor și omor din stația Dristor dorim următoarele:

Scuturi ANTI-SUICID/ACCIDENTE la metrou + camere de supraveghere performante montate în toate stațiile.

Dacă nu este posibil din cauze financiare montarea scuturilor, atunci montarea unor senzori în dreptul stațiilor pentru a opri curentul și metroul în tunel când detectează mișcare de pe peron în direcția zonei de rulare a trenului.

Sunt ca niște vitrine transparente, lungi cât ține peronul, cu uși care se deschid doar când trenul este în stație. Acestea opresc persoanele să ajungă pe zona de rulare a metroului împiedicând tentativele de suicid/omoruri sau accidente.

[citeste si]

Dorim montarea mai multor camere de supraveghere performante cu rezoluție mare pentru identificarea cât mai ușoară a persoanelor periculoase ce atentează la bunurile si viața călătorilor", se arată în textul petiției care poate fi semnată AICI.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29