Crimă Dristor. PETIȚIE după tragedia de la metrou

După tragedia de la metrou, din strația Dristor, când Magdalena Şerban a împins-o cu putere pe Alina Ciucu pe șinele de tren, a fost lansată o petiție în speranța că astfel de nenorociri nu se vor mai produce.

"În urma nenumăratelor cazuri de suicid/accidente din stațiile de metrou ale capitalei și tentativei de omor și omor din stația Dristor dorim următoarele:

Scuturi ANTI-SUICID/ACCIDENTE la metrou + camere de supraveghere performante montate în toate stațiile.

Dacă nu este posibil din cauze financiare montarea scuturilor, atunci montarea unor senzori în dreptul stațiilor pentru a opri curentul și metroul în tunel când detectează mișcare de pe peron în direcția zonei de rulare a trenului.

Sunt ca niște vitrine transparente, lungi cât ține peronul, cu uși care se deschid doar când trenul este în stație. Acestea opresc persoanele să ajungă pe zona de rulare a metroului împiedicând tentativele de suicid/omoruri sau accidente.

[citeste si]

Dorim montarea mai multor camere de supraveghere performante cu rezoluție mare pentru identificarea cât mai ușoară a persoanelor periculoase ce atentează la bunurile si viața călătorilor", se arată în textul petiției care poate fi semnată AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel