Cozmin Gușă: Klaus Iohannis, lăsat în offside de Opoziție

Klaus Iohannis a fost lăsat singur de către Opoziție și de fostul premier Mihai Tudose care a cedat mult prea ușor a spus consultantul politic Cozmin Gușă într-o intervenție la Realitatea TV.

"Resorturi care trebuiau sa fie contrabalans la Dragnea n-au existat, iar Iohannis, în ciuda declarațiilor vitejești de la numirea Guvernului Tudose, cu o opoziție palidă, cu o stradă care s-a stins ușor-ușor și cu un Tudose care n-a luptat, a rămas într-un soi de offisde", este de părere Cozmin Gușă.

"Companiile de stat vor căpăta conducere politică, parlamentarii și primarii vor păstra dreptul să facă afaceri, ca în anii '90. Oamenii de afaceri se vor pesediza, se vor teleormaniza, pentru că altfel nu vor mai putea avea contracte", a declarat Cozmin Gușă

Cozmin Gușă este de părere că tabăra anti-Dragnea din PSD nu se va consolida foarte repede. Faptul că Tudose a plecat prea ușor i-a debusolat pe cei mai mulți, iar deocamdată Liviu Dragnea rămâne adevăratul premier.

În ceea ce privește Opoziția, Cozmin Gușă susține că, în acest moment, liberalii nu există. "Au trecut perioada asta fără pretenții, să se dea amnistia, grațierea, Legile Justiției de care beneficiază și ei și l-au ales pe Orban să se facă de rușine, adică cineva de care ulterior se pot debarasa foarte ușor", a mai precizat Cozmin Gușă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel