Cozmin Gușă: Klaus Iohannis, greșeală fatală. M-aș fi atârnat cu disperare

Roxana Neagu / 06 noi 2014 / 09:29 Salveaza PDF Comentarii
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă l-a criticat pe prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, pentru refuzul de a da curs cererii lui Victor Ponta, candidat PSD, de a participa la patru dezbateri televizate. 

"În locul lui Iohannis m-aș fi atârnat cu disperare de cele patru dezbateri la cele patru televiziuni, cu patru publicuri diferite. Aș mai fi propus încă una în plus, cu toate televiziunile de față, adică domnul Ponta, nu că ți le accept pe cele patru dar mai vreau încă una vineri, și vreau aia de vineri să țină 5 ore, să vorbim despre ce vreți dvs, despre cum ați condus România, despre baronii dvs, despre ce ați făcut în această țară. Și vreau să vă arăt că sunt mai curajos mai competent și mai capabil decât dvs. În loc de asta, domnul Iohannis inventează dezbateri pe la Timișoara, la Universitatea de Vest în condițiile în care tot oamenii de la tv ar fi fost acolo", a spus Cozmin Gușă, la Realitatea TV. 

Analistul politic a precizat că jurnaliștii sunt mai interesați de ce se întâmplă cu România, față de politicieni. Cozmin Gușă a subliniat că jurnaliștii își fac meseria din vocație, în timp ce politicienii o fac din interes. loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +2    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.M