Cozmin Gușă: Iohannis fuge de Ponta. Prostie politică

Cozmin Gusa
Cozmin Gusa

Analistul politic Cozmin Gușă opinează că prezidențiabilul PSD pentru Palatul Cotroceni, Victor Ponta, a punctat decisiv la capitolul curaj, în timp ce Klaus Iohannis fuge, venind cu propuneri ce dau dovadă de "prostie politcă". 

Analistul politic Cozmin Gușă a declarat, la Realitatea TV, că a fost clar în turul I că nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis nu au vrut o dezbatere în formatul propus de IPP. 

Ponta punctează decisiv la curaj. Iohannis, la fugă

"Pentru turul 2, Victor Ponta a punctat decisiv la capitolul curaj pentru confruntare pentru că chiar înainte cu o săptămână de terminarea turului a făcut această propunere normală, dar curajoasă pentru orice fel de candidat, ca să existe dezbateri la cele 4 televiziuni de ştiri, 4 publicuri diferite, cu nişte garnituri de comentatori care pot să fie sau să nu fie favorabili lui Ponta. Realitatea este televiziunea care a acceptat să găzduiască un format de dezbatere pentru marţi, 11 noiembrie, lucru de care a fost informat şi Klaus Iohannis", a spus Cozmin Guşă, într-o intervenţie la Realitatea TV.

Consultantul politic a adăugat că nu înțelege de ce Klaus Iohannis "fuge de dezbaterile cu Ponta, în condiţiile în care, din postura sa de challenger, de om venit de pe locul 2, avea nevoie de multe dezbateri televizate pentru a putea recupera dezavantajul faţă de Ponta, un Ponta care, prin scrisoarea pe care a trimis-o, punctează din nou şi-l arată pe Iohannis cum fuge de dezbateri".

Propunerea lui Iohannis, prostie politică. A lui Ponta, extrem de nimerită

Cozmin Gușă califică propunerile lui Klaus Iohannis total neserioase. El subliniază că studenții nu sunt competenți încă în domeniile pe care și le arogă și că jurnaliștii au pregătire politică, economică sau de politică externă. "Chestia asta cu dezbaterea studenţilor este o prostie politică pe care nu şi-o poate asuma decât cineva care nu se pricepe la organizarea dezbaterilor şi la concluziile care trebuie să revină în urma acestor dezbateri", a explicat Guşă, care a apreciat propunerea lui Victor Ponta "extrem de nimerită". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel