Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Covid - 19. Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, apel către Guvern și Parlament

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România are o rugăminte majoră pentru Guvern și Parlament.

”Având în vedere situația fără precedent generată de pandemia virusului COVID 19, îngrijorată de pericolul în sine, dar și de posibilul blocaj informațional ce se poate produce ca urmare a măsurilor de urgență ce se impun, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România vă solicită sprijinirea activității de editare și distributie a presei scrise prin încadrarea acesteia în categoria activităților vitale pentru desfășurarea cât mai normală a vieții publice.


De asemenea, vă rugăm să înlesniți, în perioada instituirii stării de urgență, de la Ministerul Administrației sau de la Ministerul Transporturilor, eliberarea autorizațiilor de transport pentru autovehicule sub 3.5 t, pentru a putea transporta presa pe teritoriul României.

Se poate rezolva operativ în formula cerere tip online și emitere autorizație de transport, tot online. Presa scrisă, ca și televiziunea, radioul sau presa online, sunt mai necesare ca oricând pentru informarea corectă și atenuarea, prin aceasta, a situației critice pe care o traversează România în acest moment”, a transmis UZPR.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25