Cota de piață a televiziunilor Intact a crescut cu peste 10%

Anul 2014 a fost un an în care televiziunile Intact Media Group au avut lunar creşteri de audienţă, pe toate target-urile care contează şi pe toate intervalele orare.

Două dintre cele cinci televiziuni ale grupului se regăsesc în top 3 televiziuni din România, iar în mod unic pentru un trust din România, Intact deţine trei poziţii în top 10 canale TV. Peste 10 milioane de oameni urmăresc zi de zi, la nivel naţional, cel puţin un minut din programele Antenelor, fiecare dintre acestea adresându-se, din punct de vedere conţinut, unui public diferit.

Încă de la începutul anilor 2000, când Antena 1 a fost prima televiziune generalistă care şi-a făcut o misiune din a oferi publicului cele mai spectaculoase formate de divertisment româneşti sau din străinăte şi până în 2014, Antena 1 şi-a diversificat conţinutul şi a oferit românilor producţii internaţionale sau locale al căror renume a depăşit graniţele ţării.

CITEȘTE ȘI: Alessandra Stoicescu a arătat partea necunoscută a trustului Intact

Evoluţia conţinutului a fost susţinută, de la un an la altul, de un număr din ce în ce mai mare de telespectatori. Antena 1 a încheiat 2014 şi a început 2015 cu o performanţă extraordinară, 35,5% cotă de piaţă pentru "Revelionul starurilor" în rândul publicului comercial. În minutul de aur, la ora 23.08 din ultima zi a lui 2014, aproximativ 5 milioane de români urmăreau Antena 1, la nivel naţional.

"La Hanul Mirelei", emisiune difuzată tot în noaptea de Revelion, a fost de asemenea lider autoritar de audienţă. 

Antena Stars, post lansat în urmă cu un an, este deja în top zece televiziuni, după media de audienţă înregistrată în rândul publicului comercial.

Antena 3 este liderul autoritar de audienţă al nişei televiziunilor de ştiri. ZU TV este pe primul loc pe intervale orare importante, iar Euforia TV este un reper important în nişa posturilor cu programe dedicate publicului feminin.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL. Intact Media Group confirmă ieșirea din must-carry. A semnat cu UPS/Focus Sat

În 2015, televiziunile grupului Intact pregătesc show-uri noi, cu formate care se bucură de mare success pe plan internaţional, dar va oferi românilor şi emisiuni în producţie proprie. Grilă de primăvară a Antenei 1 are titluri precum: "Insula iubirii", "I Can Do That", "Poftiţi pe la noi", "Te cunosc de undeva", "Next Star", "Hell's Kitchen" sunt show-urile care sunt în pregătire pentru grilă de primăvară. Euforia TV va difuza noi seriale cu nominalizări la premii importante internaţionale: pe lângă Dowton Abbey şi Podul, românii vor mai putea urmări Saving Hope, Ray Donovan şi Dracula.

Antena Stars pregăteşte noi formate TV pentru perioada imediat următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel