Costin Ștucan, fără emisiune după ce a criticat Steaua

costin_stucan
costin_stucan

Jurnalistul Costin Ștucan, redactor-șef al ziarului ProSport, a fost suspendat din emisiunea Ora de ProSport, difuzată de Sport.ro, după ce Steaua a ridicat, vineri, acreditările jurnaliștilor din trustul Pro.

Peste weekend, cei de la Steaua s-au răzgândit și au ridicat interdicția de la Pro TV și Sport.ro, dar cei de la ProSport au rămas suspendați.

Gazeta Sporturilor scrie că Mihai Stoica, managerul Stelei, a anunțat pe Facebook, încă de vineri, „ca o premoniție”: „Ștucane, o să-mi lipsești”. Aceeași sursă mai precizează că Felix Drăghici, șeful diviziei sport din trustul Pro, i-ar fi transmis lui Ștucan că nu va mai realiza emisiunea începând de luni, timp de 30 de zilei, apoi nu se știe.

VEZI ȘI: Decizia radicală a Stelei în privința ProSport. Asociaţia Presei Sportive protestează

După meciul cu Chelsea, Steaua a anunțat că a ridicat acreditările televiziunilor PRO TV și Sport.ro, precum și pe cele ale ziarului ProSport, pe o perioadă nelimitată, din cauza “atacurilor repetate din emisiunea Ora de Pro Sport, moderata de către Ștucan Costin”. După o zi s-a revenit asupra deciziei, ridicarea acreditărilor fiind valabilă doar pentru Pro Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel