EXCLUSIV  COȘMAR pe Bulevardul Uverturii. Haos TOTAL din 2020. Soluții nepopulare care ar salva noii locuitori ai Sectorului 6

Anca Murgoci / 06 ian 2020 / 18:13 Salveaza PDF Comentarii

Urmează calvar în Sectorul 6 din București. Până nu se va găsi de urgență o soluție, situația va deveni teribilă și greu de suportat.

În tot Bucureștiul se construiesc ansambluri rezidențiale. Răsar ca ciupercile după ploaie, dar astăzi vă vom prezenta situația dintr-o mică parte a Sectorului 6.

Bulevardul Uverturii, cum mergi spre tramvaiul 41, este aglomerat. Am zis aglomerat? Este groaznic de aglomerat. Pe o porțiune pe care, într-o banală sâmbătă, ajungi în 5 minute de pe strada Ajustorului până la tramvaiul 41, stația Lujerului, în cursul săptămânii acest traseu este parcurs în circa 40 minute! Traficul este infernal și, când se dă verde la semafor, te deplasezi 30 metri, apoi iar oprești, iar procesul se reia la nesfârșit.

Problema abia acum vine... dacă blocajul de până acum nu era suficient! În zonă, în 2020, vor fi date în folosință mai multe blocuri - trei tronsoane din ansamblul rezidențial Ideal Uverturii Residence și alte două blocuri înalte care aparțin West Park. În plus, pe lângă aceste două ansambluri rezidențiale, se vor mai construi și alte blocuri ce aparțin Ideal Residence. Ca ordin de mărime, vă spunem că cele trei tronsoane Ideal Uverturii Residence au aproximativ 300 de locuințe, la care se mai adaugă câteva sute de la West Park și de la blocurile care urmează să fie ridicate cât de curând. Așadar, Bulevardul Uverturii va continua să fie foarte aglomerat, cel mai probabil se va sta, în coloană, peste o oră și jumătate pentru vreo doi kilometri.

Soluții sunt, doar că nu sunt foarte populare

 

Bulevardul Uverturii are două benzi ocupate de mașini parcate. O măsură ar fi interzicerea parcării autovehiculelor. Astfel, Bulevardul Uverturii ar avea două benzi pe sens, lucru care ar face traficul mai ușor. De asemenea, ar trebui aplicate amenzi șoferilor care vin de pe Virtuții - Ciurel și întorc pe linia de tramvai.

Dacă mai aveți alte propuneri pentru fluidizarea traficului pe Bulevardul Uverturii, care omoară nervii șoferilor în fiecare dimineață, așteptăm comentariile în căsuța aferentă acestui articol.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24