EXCLUSIV  Corupţie, România. Remus Borza, dezlănţuit: Comportament de mahala - VIDEO

În România, tentaculele corupției cuprind domenii variate. Remus Borza, într-un interviu acordat DC News, a spus că trebuie să tragem o linie. De asemenea, s-a referit la corupţie ca la o „boală” care nu a fost inventată de români.  

Remus Borza consideră că trebuie să tragem linie: „gata cu hoţia. DNA-ul să-şi facă datoria în continuare, nu doar cu românii, ci şi cu străinii. Şi toate instituţiile. Şi DIICOT-ul trebuie să-şi facă datoria pe partea de evaziune", a spus acesta pentru DC News. În acelaşi interviu a precizat că „vorbim despre străini ca şi cum am vorbi despre nişte extratereştrii".

Discuţia a continuat în jurul corupţiei. „E o boală (n.r. corupţia) care se ia şi pe care n-am inventat-o noi. România nici pe departe – şi asta susţin de vreo cinci ani – nu e mai coruptă decât nicio altă ţară din lume, că sunt Statele Unite, Franţa, Germania, Marea Britanie, cine doriţi. Doar că noi avem un comportament de mahala, ca o ţaţă comunală, care îşi ridică poalele în cap şi arată fundul la trecători. Ăştia suntem noi din România cu corupţia, cu anticorupţia", a spus Remus Borza.

„Sigur că e nevoie de o asanare a unor moravuri pe care trebuie să recunoaştem că le-am moştenit şi nu de ieri, de azi, după vremea lui Ceauşescu, probabil de sute de ani. Avem acele apucături fanariote sau balcanice", a concluzionat acesta.

[citeste si]

Răspunsul complet poate fi ascultat în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel