Corupția Ucide, reacție după declarațiile protestatarului Ovidiu Grosu

Mai multe organizații civice au reacționat după declarațiile făcute de protestatarul Ovidiu Grosu vizavi de mișcarea de stradă din 10 august din Piața Victoriei.

”Dumnealui a susținut că la acest protest vor avea loc acte de violență, fapt ce ne determină să facem următoarele precizări:

1. Protestele civice nu sunt organizate centralizat, ca mitingurile de partid, ci sunt facilitate, pentru a asigura prezența în condiții de siguranță a celor care își doresc să participe, prin intermediul mai multor pagini și grupuri de Facebook. Ovidiu Grosu nu este membru al acestora.

2. Nu știm cine este, de fapt, domnul Ovidiu Grosu, știm doar că este important ca protestatarii să nu își asume riscuri inutile și să nu recurgă la violenţă, chiar dacă sunt provocați. Ne dorim ca protestul din 10 August să rămână un protest pașnic, prin care să triumfe simțul civic și democrația și prin care oamenii să poată să își exercite dreptul de a protesta în mod liber.

3. Dorim să reiterăm recomandările în privința participării la proteste pe care le-am susținut, începând cu momentul Colectiv, la toate protestele pe care organizațiile noastre le-au facilitat și pe care vă invităm să le aplicați și în data de 10 August.

Asociația Aradul Civic (membră a platformei civice naționale & diaspora Contract România)”, au transmis Corupția Ucide, Insistăm, Iașul Nu Tace, Iesiti in strada daca va pasa, One Vision: Rezist, #REZISTENȚA, România Vie, Reset, Umbrela Anticoruptie Cluj, VăVedem București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel