Coronavirus. 1.800 de pasageri sunt blocați pe o navă de croazieră din Hong Kong

Trei persoane ce au fost pe un vas de croazieră au fost confirmate cu noul coronavirus. Acum, restul pasagerilor sunt blocați și încarantinați pe navă, la Hong Kong. 

Peste 1.800 de pasageri de pe o navă de croazieră sunt ținuți la bord pentru evaluarea stării lor de sănătate în Hong Kong, după ce foști pasageri au fost confirmați recent cu noul coronavirus, scrie CNN. 

Nava de croazieră este în prezent în portul Kai Tak din Hong Kong.

Pasagerii infectați cu coronavirus!

Într-o călătorie anterioară, nava a navigat din Nansha, China în Vietnam și înapoi, transportând peste 4.000 de pasageri, care au debarcat pe 24 ianuarie în China și Hong Kong. Trei dintre acești pasageri au fost confirmați cu noul coronavirus. 

Aproximativ 30 de membri ai echipajului au raportat că se simt rău, deși toți s-au recuperat și sunt stabili. Trei au raportat anterior febră și unul a fost testat pozitiv pentru gripă. Au fost trimiși la un spital din Hong Kong pentru teste și izolare.

Toți pasagerii și echipajul sunt ținuți în prezent pe navă în timp ce controalele de sănătate continuă. Pasagerii nu pot pleca fără permisiunea departamentului de sănătate din Hong Kong.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel