Corneliu Ștefan: Undă verde pentru lucrările de extindere la 4 benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște

Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat că lucrările de extindere pe patru berzi  a DN71 Bâldana-Târgoviște a intrat în linie dreaptă.

"La sediul CNAIR, alături de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, am participat la finalizarea unei etape administrative cruciale, care ne permite demararea unui proiect așteptat de dâmbovițeni aproape 20 de ani.

Faptul că #vom #circula pe #4benzi de la Târgoviște spre București înseamnă foarte mult pentru județul #Dâmbovița și dâmbovițeni: dezvoltarea economică a tuturor localităților de pe traseu prin atragerea de investitori, crearea de noi locuri de muncă, rapiditate și siguranță în circulația persoanelor și a mărfurilor.

Sectorul Bâldana-Târgoviște are o lungime de 44,13 km și, pe lângă redimensionarea acestuia la #4benzi, se vor mai construi/moderniza 4 poduri și un pasaj rutier.

Suma pentru proiectare și execuție, aproximativ 1.000.000.000 de lei, TVA inclus, este asigurată din fonduri europene.

Vreau să le mulțumesc, încă o dată, ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, cel care a înțeles foarte bine necesitatea implementării acestui proiect, membrilor comisiilor CNAIR, dar și primarilor și parlamentarilor dâmbovițeni care nu au renunțat la promovarea acestei investiții! Mulțumim tuturor celor care au susținut județul Dâmbovița!

#PROMISIUNE ÎNDEPLINITĂ", a scris Corneliu Ștefan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel