Cornel Patrichi, atac dur la Mihaela Rădulescu. "Este chemată să jurizeze dansul o taximetristă"

Cornel Patrichi,  consideră că la acest show" a venit "să jurizeze dansul o persoană a cărei profesie precisă și știuta este aceea de taximetristă", scrie wowbiz.

Mihaela Rădulescu a susținut că a fost aleasă în juriu și pentru că ea se pricepe la dans și la gimnastică. A fost principalul ei argument în controversa pe care a avut-o cu Andra după criticile la adresa a două adolescente.

Cornel Patrichi, unul dintre cel mai bun dansatori pe care i-a avut România și unul dintre cei mai importanți jurați la "Dansez pentru tine" în sezoanele trecute, a taxat cuvintele Mihaelei Rădulescu.

Citește și: Profesor celebru, despre scandalul "grasei": Mihaela Rădulescu are dreptate!

"La noi e ca la nimeni, un inginer poate deveni ministru al Sănătații, un politician nu are facultate și toți, dar absolut toți își pot da cu părerea despre lucruri despre care nu au habar decât tangențial. Așa și în cazul emisiunii de la PRO TV. Este chemată să jurizeze dansul o persoana a cărei profesie precisă și știută este aceea de taximetristă (vedeta a recunoscut că a fost șoferiță  de taxi în urmă cu ani de zile). La asta se pricepe Mihaela, nu la altceva, căci altfel nu concep ce a avut cu bietele fete venite să își arate talentul", a declarat Patrichi pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Aș lăsa repetentă studenta care scrie că Mihaela Rădulescu e penibilă

"Dacă tinerele aspirante la premiu nu și-au scos coastele ca să fie mai slabe, așa cum a facut Mihaela Rădulescu, asta e. E dureros!!! Ele nu s-au dus acolo pentru o competiție de profesioniști, ci pentru a-și arăta talentul, pe care l-au și demonstrat, fiindcă s-au mișcat bine pe scena. Însa, repet, când pui un taximetrist să comenteze dansul, așa se întamplă. Nu iese nimic bun, ci doar un eșec total", a conchis Cornel Patrichi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel