Cornel Patrichi, acuzații grave: ”Dansez pentru tine” este o latrină

cornel-patrichi
cornel-patrichi

Concedierea lui Wilmark din juriul de la ”Dansez pentru tine”, chiar cu puțin timp înainte de începerea celui de-al XIV-lea sezon, a stârnit o serie de controverse în lumea mondenă. Cornel Patrichi, fostul jurat al emisiunii difuzate pe Pro TV, a fost unul dintre cei care au comentat pe marginea acestui subiect.

Cunoscutul coregraf care a fost și el eliminat, la un moment dat, din echipa ”Dansez pentru tine”, și-a spus părerea fără rezerve despre concedierea ”micuțului Will”. Cornel Patrichi s-a arătat extrem de indignat de ceea ce s-a întâmplat și mai ales de faptul că juratul a fost înlocuit cu soția lui Mihai Petre, Elwira.

În plus, acesta spune că emisiunea cu povești emoționante difuzată pe Pro TV nu este altceva decât o latrină.

"Îmi pare foarte rău pentru Wilmark! Cei din această emisiune sunt doar o adunătură de mitocani nesimţiţi! Cum să faci aşa ceva!? Wilmark a participat la acea emisiune pentru a ajuta o fetiţă de 6-7 ani. Prezenţa lui nu a fost plătită şi nici discutată pe baza unui contract, aşa că... Oricum, ştiţi ce înseamnă o latrină? Această emisiune este o latrină! L-au dat afară pe Wilmark vineri, iar vineri seară, asta (n.r. Elwira Petre) era îmbrăcată deja de gală şi aşezată în juriu. A fost o chestie premeditată!”, a spus Patrichi pentru Ziarul Ring.

Citește și: 

Mircea Badea: ”Wilmark a fost dat afară pentru că…”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel