Urmărește emisiunea live


Corina Ozon, jurnalista cu Amanții, a venit la Antena 3

Adrian Ursu a vorbit, vineri dimineață, în emisiunea Previziuni, cu scriitoarea Corina Ozon, unul dintre autorii de mare succes în ultimii ani, în România, care lansează sâmbătă, la ora 15:00, la Gaudeamus, volumul "Tentații".

"Este o frescă socială, contemporană. Foarte mulți se regăsesc în aceste cărți, în diverse ipostaze, fie în cea de amant, fost amant, amantă sau nevasta înșelată. Folosesc toate ingredientele actuale ce țin de tehnologie, de cultura corporatistă. Este o gură de oxigen, se citește foarte ușor, este o scriitoare dinamică, alertă", a spus Corina Ozon la Antena 3.

Scriitoarea a debutat cu "Zilele amanților", un roman care s-a dovedit a fi un succes fenomenal. Nici dacă ar fi vrut, timișoreanca adoptată de București nu s-ar fi putut opri aici... cititorii au știut una și bună - continuarea primului roman. Și-au urmat alte două cărți - "Nopțile amanților" și "Amanții 3.0", receptate de public cu același nivel de entuziasm. Prin cărțile sale, Corina Ozon, scriitoarea cu 12 ani de presă în spate, a făcut dreptate tuturor amanților din lumea întreagă. Era o dreptate pe care o meritau din plin îndrăgostiții care se iubesc în secret, iar pentru asta nu pot să spun decât: Jos pălăria! Și era să uit. Prin paginile "Amanților" găsiți și o ceartă politică între amorezi foarte, foarte amuzantă despre alegeri.

[citeste si]

Dana Săvuică, la lansarea cărții

Corina Ozon merge mai departe. Chiar dacă a pus în cui - pentru o vreme - povestea "Amanților", a revenit cu "Până când mă voi vindeca de tine", iar acum a pregătit "Tentații". Nu știu dacă le puteți rata, așa că sunteți invitați sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 15:00, la Târgul de Carte Gaudeamus, Clădirea Romexpo, Standul 221 (Herg Benet), unde Dana Săvuică va fi invitat special. Dacă pe "Amanți" i-am devorat în câteva zile, "Tentațiile" încă nu mi-au ajuns în mână, dar dacă este să ne luăm după impresia Danei Săvuică, Corina Ozon va da din nou lovitura.

Corina Ozon a fost doi ani reporter de investigații la ziarul ORA și un deceniu reporter special și editor coordonator la televiziunea Antena 1. A plecat din presă în 2003, după o carieră de 12 ani. A trecut prin toate etapele, de la reporter simplu la reporter special, a avut propria emisiune, apoi a lucrat în producție tv ca editor coordonator. A luat greu decizia de a renunța la presă. Gazetăria, se știe, te arde intens, dar simțea nevoia să schimbe ceva. A scris cinci cărți, despre care deja v-am vorbit - "Zilele amanţilor", "Nopțile amanților", "Amanții 3.0", "Până când mă voi vindeca de tine", 'Tentanții".

Citiți AICI un interviu pe care Corina Ozon ni l-a acordat în exclusivitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel