Corina Ozon și-a scos Amanții 3.0 la vânzare. Aventura continuă

Corina Ozon revine în forță. După volumele "Zilele Amanţilor" şi "Nopţile Amanţilor" care s-au dovedit a fi un fenomen, scriitoarea lansează "Amanții 3.0", o carte mult așteptată de public.

Corina Ozon - jurnalista care a lucrat ani buni la Antena 1 - nu a mai vrut să lase curioșii să aștepte și în sfârșit ne spune cum se încheie aventura personajelor sale Cati- Mircea- Teo.

Volumul Amanții 3.0 a ieșit de la tipar și va fi lansat sâmbătă, 21 noiembrie, ora 14.00, la Târgul de carte Gaudeamus, la standul editurii Herg Benet. Actrița Diana Dumitrescu, o fană declarată a cărților Corinei Ozon, va fi prezentă la eveniment. Dacă nu mai aveți răbdare până sâmbătă, puteți si cumpărați cartea de AICI.

(w670)

"Să vă mai spun câte ceva din "Amanţii 3.0". Cartea atinge mai multe nivele, am vrut-o un pic mai detaliată. Una dintre categorii, care include utilizatori frenetici de online, este cea a românilor din diaspora. Sunt descrise situaţii de alienare pe fond de inadaptare nedeclarată. Într-o comunitate închisă, a-ţi dezvălui propriile probleme înseamnă a recunoaşte că trebuie să schimbi ceva. Ori acest lucru ar sfida idealurile despre familie fericită şi cămin împlinit. Amantlacul este văzut că un păcat major, aparent nu există. Însă nevoia de schimbare, evadare, iubire se manifestă în online. Tocmai din lipsa curajului de a asuma o schimbare. Aşa veţi găsi explicaţii pentru unele "asalturi" ale compatrioţilor noştri şi îi veţi înţelege. Nu am generalizat şi totul se bazează pe o documentare temeinică. Nu daţi cu pietre, până nu citiţi! Este vorba de cazuri. Iar orice asemănare cu realitatea NU e întâmplătoare!", a scris Corina Ozon pe contul său de Facebook.

VEZI ȘI: Corina Ozon, răspunsuri după plecarea din presă. "Gazetăria, se știe, te arde intens" EXCLUSIV

"Sunt două capitole surpriză și personaje noi. Nu multe, atât cât să completeze partea picantă a poveștilor. Pentru că tot ce am scris până acum este 100% real, nu am făcut altfel nici de data aceasta. Așa că sunteți câțiva dintre voi, care vă veți regăsi în carte. Cum nu-mi stă în fire să fiu ipocrită, e posibil să vă vedeți cu alți ochi după lectură", a mai notat Corina Ozon.

 
"Amanții 3.0" de Corina Ozon. Trailer carte.

"Amanții 3.0" de Corina Ozon. Trailer carte.

Posted by Editura Herg Benet on 8 Noiembrie 2015
(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel