Corina Ozon, după ce și-a scos Amanții 3.0 la vânzare, lovește din nou

Azi am încheiat socotelile cu Amanții 3.0 ai Corinei Ozon, doar că povestea nu are cum să se termine aici. Ar fi o lovitură cruntă din partea unei autoare care ne-a făcut dependenți de aventurile prietenilor ei 'închiși' în cărți.

După Zilele amanților și Nopțile amanților, scriitoarea - care a lucrat ani buni ca jurnalistă la Antena 1 - a revenit cu volumul trei spre bucuria oamenilor care au trăit pagină cu pagină tristețile și bucuriile personajelor sale. De fapt, pentru cititori, nu mai sunt de mult simple personaje dintr-un univers paralel. Nu! Cati, Mircea, Teo sau Epaminonda există într-un fel sau altul în fiecare și sunt cât se poate de reali. Oricine s-a aflat, la un moment dat, fie în ipostaza amantei, soției sau în rolul amantului însurat.

Cati și Mircea sunt eroii romanului. Corina Ozon a crezut în ei, dovadă și succesul volumelor sale. Poate nu ar fi ajuns la al treilea volum dacă cititorii nu ar fi bombardat-o cu rugăminți de a continua povestea celor doi amanți. Și probabil așa se va întâmpla și de această dată pentru că Amanții 3.0 te lasă cu o avalanșă de întrebări și simți nevoia să afli mai mult și mai mult. Corina Ozon crede în ceea ce scrie, dovadă că poveștile ei nu sunt rupte de realitate. Totul e real, chiar și cele mai picante întâmplări. Scrie ce a auzit și ce a trăit. Corina Ozon este un fenomen. Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. Las cărțile sale să vorbească.

(w670)

"Pentru că tot ce am scris până acum este 100% real, nu am făcut altfel nici de data aceasta. Așa că sunteți câțiva dintre voi, care vă veți regăsi în carte. Cum nu-mi stă în fire să fiu ipocrită, e posibil să vă vedeți cu alți ochi după lectură", spunea Corina Ozon după ce și-a scos Amanții 3.0 la vânzare.

VEZI ȘI: Corina Ozon, răspunsuri după plecarea din presă. "Gazetăria, se știe, te arde intens" EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel