Controverse cu noul an școlar. Radu Buzăianu: Niște descreierați anunță că ies în stradă

Radu Buzăianu / Foto Facebook
Radu Buzăianu / Foto Facebook

Radu Buzăianu a transmis un mesaj pe contul său de Facebook, în contextul în care noul an școlar este marcat de controverse. 

„O parte din părinți au clar în minte că școala în condițiile acestea nu are cum să înceapă. Că e o mișcare făcută momentan, doar ca să poată avea loc alegerile.

O altă parte are clar în minte faptul că trebuie luate măsuri de protecție. Că nu se poate așa ceva. Că unde sunt măștile pentru elevi? Că unde sunt măștile pentru profesori? O altă parte considerabilă are clar în minte că nu e normal copiii să fie supuși nici unei protecții. Au clar în minte că de virusul ăsta nu se moare și dacă se moare se moare pentru că oricum se murea.

Ce au în comun toate aceste categorii?

Au în comun faptul că au clar în minte, că n-au dubii. Și mai au în comun că sunt nemulțumiți, că dacă se începe, de ce se începe, dacă nu se începe, de ce nu se începe, dacă se iau măsuri, de ce să iau măsuri, dacă nu se iau măsuri de ce nu se iau măsuri?

În această țară nimic bun nu se poate petrece.

Văd că niște descreierați anunță că ies în stradă. Că au stabilit ei ce trebuie să se întâmple: adică nicio măsură, să se înceapă școala ca și cum covid19 n-ar exista. Cum ar fi să iasă și ceilalți cu: unde sunt măsurile? Și într-o altă parte din Piața Victoriei, ceilalți cu: nenorociților, cu interesele voastre meschine, cu alegerile voastre cu tot, cum să începeți școala în pandemie?”, a scris, joi, Radu Buzăianu pe contul său de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel