Controversă cu Poliția. Badea: ”A fost o RUȘINE!” Ce urmează să facă, luni, în direct

Mircea Badea, Antena 3
Mircea Badea, Antena 3

Mircea Badea a revenit cu noi mesaje după schimbul de replici cu Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliţiei Române.

Vineri, Mircea Badea a avut o intervenție telefonică la Antena 3, urmând și un schimb de replici cu Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliţiei Române. Subiectul? Polițiștii care nu poartă mască de protecție. „După cum bine știm, legislația în vigoare prevede distanțarea fizică. Dacă veniți la mai puțin de doi metri de mine, nu mai contează că sunteți în spațiu deschis. La mine în mașină nu sunt în spațiu deschis, ci închis, doar dacă am decapotabilă sunt în spațiu deschis. Aici nu este vorba despre mâncare, ci despre interacțiunea cu cetățeanul. Dacă polițistul este un mega-cetățean și domnul purtător de cuvânt îmi spune mie că virusul distinge între polițist și un om care nu are uniformă, eu îl contrazic. Și de partea mea sunt medicii”, a zis Mircea Badea la un moment dat. Schimbul de replici, AICI.

Ulterior, Mircea Badea a scris pe contul său de Twitter: „Discuția cu purtătorul de cuvânt al IGPR a fost o rușine pentru ideea de protecție în fața pandemiei de Covid19. Polițiștii nu poartă mască, riscând să se infecteze și să infecteze cetățenii. Doctorul Marinescu de la Matei Bals mi-a dat dreptate la Sinteza Zilei”.

De asemenea, a publicat și un alt mesaj: „Luni la ZU, în direct, o să întreb toți medicii infectioniști cu care voi putea dialoga dacă e în regulă ca polițiștii care te opresc și cu care ești obligat să interacționezi de la câțiva centimentri să nu poarte mască.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel