Contre dure Radu Tudor - Ciuvică: ce l-a iritat pe jurnalist

ciuvica radu tudor dc
ciuvica radu tudor dc

Jurnalistul Radu Tudor le-a cerut scuze academicianului Dinu C. Giurescu și economistului Ilie Șerbănescu în numele lui Mugur Ciuvică, după ce președintele Grupului de Investigații Politice, vorbind pe tema exploatării resurselor naturale ale României de către companii străine, a sugerat că cei doi au idei "leniniste".

[caption id="attachment_378411" align="alignleft" width="310"] Foto: captură Antena 3[/caption]

Radu Tudor i-a avut invitați în ediția de duminică, 13 octombrie, a emisiunii "Punctul de întâlnire, pe Dinu C. Giurescu și Ilie Șerbănescu, contestatari ai proiectelor Roșia Montană și exploatarea gazelor de șist.

În timpul dezbaterii de la Sinteza Zilei pe tema exploatării resurselor naturale, Ciuvică a spus că "mumia lui Lenin s-ar îmbujora puțin" dacă ar ști că ideile sale încă mai sunt purtate de minți ale secolului XXI.

Analistul politic Radu Tudor a luat cuvântul, vizibil iritat de "jignirile" colegului de platou, și le-a cerut scuze academicianului și economistului în numele lui Mugur Ciuvică.

"D-le Radu Tudor, tocmai in ideea asta am îndrăznit să-mi exprim, ghici ce... tocmai o opinie. Eu fiind telespectator mă gândesc că am dreptul" să am o opinie referitoare la o emisiune difuzată, a explicat Ciuvică.

"Eu am o bănuială, o bănuială temeinică, că mumia lui Lenin din mausoleu s-a îmbujorat puțin pentru că, uite, n-a trăit degeaba", a adăugat președintele GIP.

El i-a mai transmis lui Radu Tudor că "vinde pielea ursului din pădure cu aceste gaze de șist".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel