Contractele încheiate de CNADNR cu regii asfaltului, luate la puricat de Curtea de Conturi

drumuri
drumuri

Alexandru Nazare, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, a solicitat Curții de Conturi verificarea contractelor de întreținere a autostrazilor și a drumurilor naționale din România.

"Am cerut Curţii de Conturi un control privind contractele de întreţinere încheiate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România", a declarat, marţi, într-un briefing de presă, ministrul Transporturilor.

Conform unui comunicat al CNADNR, compania a solicitat luni Curţii de Conturi a României verificarea derulării tuturor contractelor subsecvente de întreţinere vară-iarnă încheiate de către Companie.

Începând cu anul 2008, CNADNR a încheiat acorduri cadru privind activitatea de întreţinere multianuală a drumurilor naţionale şi autostrăzilor.

"Vă rugăm să binevoiţi a analiza şi a dispune asupra posibilităţii introducerii în programul de activitate a unor misiuni de control a căror arie de verificare să cuprindă acordurile cadru şi contractele subsecvente încheiate în baza acestora, pentru perioadele de derulare care nu au făcut obiectul unei acţiuni de control până în prezent", se arată în adresa transmisă de CNADNR către conducerea Curţii de Conturi.

Citește și:

Un miliard de euro pentru o deszăpezire eșuată

CNADNR: Din miliardul de euro destinat întreținerii drumurilor, s-a cheltuit doar 25%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel