Constantin Toma (PSD), despre un lider PNL: V-ați făcut iar de râs

Constantin Toma, candidatul PSD la Primăria Buzău, i-a răspuns lui Ovidiu Anghel, șeful PNL Buzău, după ultimul atac lansat.

"Spune că dumnealui, după ce a lucrat 99% din timpul său doar la stat, a devenit director la multinaționala Electrica. Vă invit să vă uitați în dicționar. O firmă multinațională este o firmă care are mai multe filiale cu care face afaceri pe teritoriul mai multor nații. De aceea se numește multinațională. Domnule Anghel, lăsați asta cu multinaționala că v-ați mai făcut încă o dată de râs", a zis Constantin Toma la o televiziune locală (minutul 11).

"Aș mai da câteva exemple senzaționale din programul său prin care dovedește că nu citește nimic. Spune că va face pe bani europeni parcarea din Piața Daciei. Uniunea Europeană nu aprobă niciun ban pentru a atrage mașinile în centru. Dimpotrivă. Sunt o mulțime de situații în care este oprită circulația în centru. (...) Proiectele lui Ovidiu Anghel sunt pentru următorii 30-40 de ani. Eu mi-am propus lucruri, în primul rând, pentru viitorul apropiat. Bineînțeles că am și proiecte în perspectivă. Eu nu vreau să intru în mocirla în care încearcă să mă bage, cu atacuri, cu fel de fel de minciuni. Buzoienii trebuie să analizeze ce a făcut fiecare om până acum și să aleagă. (continuarea la minutul 12:10)", a mai zis candidatul PSD la Primăria Buzău.

[citeste si]

Întrebat de ce nu vrea să participe la o dezbatere cu Ovidiu Anghel, Constantin Toma a zis: "Da, am auzit că Ovidiu Anghel vrea o dezbatere cu mine și a spus ceva de genul: 'dacă ești bărbat, vino să te bați cu mine'. Eu nu vreau să mă bag în mocirlă cu cineva. Dacă nu mai spune minciuni, accept orice, dar nu mizerii și nu minciuni pentru că nu îi face bine dumnealui în primul rând pentru că îi scade foarte mult nivelul. Eu înțeleg că atacându-mă pe mine încearcă să mai obțină niște voturi, dar nu le va obține de la PSD, să încerce în altă parte. Oamenii cred în mine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel