Constantin Toma (PSD) dă de gol un lider PNL: Problemele sunt foarte grave

Constantin Toma, candidatul PSD la Primăria Buzău, a comentat atitudinea pe care Ovidiu Anghel, contracandidatul său de la PNL, a avut-o în această campanie electorală față de el.

"Am o mare dezamăgire. Mă refer la domnul Ovidiu Anghel, candidatul PNL, care a adus multe neadevăruri la adresa mea. Sunt destul de supărat din acest motiv pentru că mă face în toate felurile. Minte cu nerușinare. Vrea să mă desființeze. Are ceva de ascuns. CV-ul lui nu există. De fapt, este foarte scurt. Spune că are o familie, un cățel, este de sex masculin și lucrează la Electrica. Omul ăsta ascunde foarte multe lucruri. Îmi pare rău că trebuie să vorbesc despre așa ceva. A fost condamnat la un an de închisoare cu executare. Este un adevăr, nu o mizerie electorală, așa cum spune dumnealui. A lăsat doi copii fără tată. Sunt chestii foarte importante pe care trebuie să le explice", a zis Constantin Toma la Campus TV.

"Este foarte curios cum de în 2005 a fost consilier local PDL în condițiile în care trebuia să aibă un cazier judiciar curat. Cu ce fel de cazier a venit acolo? A fost falsificat? Problemele sunt foarte grave", a mai zis social-democratul.

"El spune mereu că mint și că nu mă duc la dezbateri cu dumnealui. Nu am cum să duc în mocirla lui. Sunt un tip corect, nu sunt un miliardar de carton. Am dat zeci de milioane de euro statului român. Am creat locuri de muncă. Dumnealui nu a creat niciun loc de muncă. Este un produs de laborator. A fost împins de la spate cu pile multe politice și tot timpul a ocupat numai funcții călduțe. Este un mitoman!", a adăugat Constantin Toma.

Răspunsul integral în primele minute ale interviului:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel