Constantin Popa (UNPR), plin de bilețele. Implicare totală la Buzău

Candidatul UNPR la primăria municipiului Buzău, senatorul Constantin Popa, susţine că 'actualul format de campanie electorală dezavantajează partidele mici'.

'Partidele mai mici sunt de două ori dezavantajate în actuala campanie electorală, pe de o parte, electoratul priveşte cu neîncredere şi chiar cu teamă toţi candidaţii, indiferent de partid, pe de altă parte, restricţiile impuse de actuala lege electorală ne împiedică să ne facem cunoscuţi, căci nu avem voie să afişăm nici măcar însemnul electoral la sediul partidului', a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul UNPR.

Candidatul UNPR la primăria municipiului Buzău propune 'un nou management al primăriei bazat pe un audit care să arate punctul zero al iniţiativelor viitoare, stabilirea resurselor reale şi o politică susţinută de investiţii, având la bază zecile de sugestii şi propuneri colectate în actuala campanie electorală'.

UNPR Buzău foloseşte la întâlnirile cu cetăţenii o urnă mobilă unde sunt colectate propunerile şi sugestiile acestora în fiecare cartier în parte.

[citeste si]

'În urna mobilă cu sugestii s-au adunat deja zeci de propuneri, de la piste pentru biciclişti, la modernizarea Pieţei centrale şi a stadionului de atletism, dar şi realizarea unui spital municipal în vechiul sediu al Spitalului I.C. Brătianu, clădire aflată în stare de conservare, pentru a dezaglomera Spitalul Judeţean de Urgenţă', a mai spus Popa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel