Constanța. Bărbatul împușcat în cap de polițiști a decedat

Bărbatul împușcat în cap de polițiști, miercuri, la Constanța, după ce șoferul nu a oprit la semnalele oamenilor legii, a decedat conform Antena 3.

Conform IPJ Constanța, polițiștii din Năvodari au încercat să oprească miercuri, în jurul orei 4:20, o mașină care avea parbrizul spart. Pentru că nu a oprit la semnalul ofițerilor, polițiștii au plecat în urmărirea mașinii și au tras trei focuri de avertisment în plan vertical.

„În continuare, autoturismul și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona Usas), unde polițiștii au încercat să îl determine, din nou, pe conducatorul auto sa oprească, însă din cauza faptului ca acesta nu s-a conformat, au executat un foc de avertisment in plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturismul în cauză, care efectua manevre de întoarcere pentru a-și asigura scăparea. În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat în mod intenționat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă ăn autospeciala de poliție”, se arată în informarea IPJ Constanța.

Conform sursei citate, la intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un drum de exploatare agricolă, unde a fost abandonat, două persoane fugind de la fața locului. Polițiștii au găsit pe bancheta din spate a mașinii un bărbat inconștient, împușcat în cap.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel