Conflict Drăgotescu - Băsescu după episodul șocant despre 'moartea' jurnalistei. Președintele a cerut să intervină în direct

Sâmbătă seară, Traian Băsescu a intrat în direct la România TV unde a vorbit despre ce s-a întâmplat la marșul pentru Unire.

Rugată dă comenteze declarațiile făcute de fostul președinte, Corina Drăgotescu a spus: "Cu domnul președinte Traian Băsescu nu voi intra în dialog. Este o persoană care mi-a urat, din tot sufletul, să mor când eram într-un moment greu al vieții mele. Nu am ce să discut cu domnul Traian Băsescu. Ca să fie foarte clar. Nu am nimic cu dânsul, dar nu mi se pare, la nivel uman, că avem ce discuta. Dacă nu am fost buni pe vremea când era președinte, nu înțeleg de ce am fi buni acum ca interlocutori. Traian Băsescu poartă o răspundere mare pentru cum a ajuns România în momentul de față, o răspundere mare pentru alterarea democrației și cred că degeaba încearcă acum să repună cumva România într-o matcă din care a scos-o pentru că nu mai are instrumente, nu mai are credibilitate, nu mai are suflul pe care îl avea pentru a putea face acest lucru".

Apoi, Traian Băsescu a cerut să intre din nou în direct prin telefon. "Cât am fost în direct, doamna Drăgotescu nu a fost revoltată. (...) Este o minciună că am dorit moartea cuiva. Eu am spus să vă dea Dumnezeu sănătate cât adevăr ați spus și iată că sunteți sănătoasă și vă doresc multă sănătate în continuare. Mă deranjează minciuna".

În 2006, Traian Băsescu a lansat un atac murdar la adresa Corinei Drăgotescu. Jurnalista suferea de cancer, iar Traian Băsescu i-a zis cinic: 'Dumnezeu să ne dea sănătate cât adevăr spunem legat de povestea pe care ați prezentat-o în prima pagină a ziarului de mâine!'. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel