Conflict Boc - Voiculescu. Mircea Badea: M-a întristat! Mi se ZBATE inima, dar... îl SUSȚIN!

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a reacționat în direct, după ce Emil Boc l-a făcut praf pe ministrul Vlad Voiculescu. 

"E ceva care pe mine m-a întristat! S-a întâmplat să mă și întristeze următoarea știre de pe DC NEWS: Emil Boc l-a făcut praf în direct pe Vlad Voiculescu Nu, nu se poate! (...) E clar că se certau pe bani, în sensul în care domnul Vlad Voiculescu, pe care îl susțin, a zis: Bă, nene, toate costurile legate de vaccinare le suportă autoritățile locale, cum să le suport eu, de la Ministerul Sănătății.

Despre asta era, în mod evident, vorba. Și s-a enervat Boc și i-a zis inclusiv nasoale. Evident, s-au enervat mai mulți primari, dar Boc era în emisiunea că el e președintele Asociației lui pește prăjit.

Acum, inima mi se zbate ca un hulub speriat, pentru că eu îi susține pe toți. Eu îl susțin pe Emil Boc, mi se pare că Clujul e corect, îl merită. Pe de altă parte, știți cât îl susțin pe domnul Vlad Voiculescu. Mi se pare că românii au exact ceea ce trebuie să aibă în funcția de ministru al Sănătății, e treabă de meritocrație, așa cum Emil Boc merita pe vremea lui Băsescu să fie primar. Așa toată România merită ca domnul Voiculescu că fie ministru al Sănătății, deci îl susțin!

Îl susțin și pe domnul Vlad Voiculescu, îl susțin și pe Emil Boc, deci cumva, vă dați seama, ei acum se ceartă, știți?! Eu am suferit cumva. Într-adevăr, cred că mai degrabă îl susțin, dacă ar fi să compar susținerile, deși e greu, că nu e simplă decizia... m-am gândit așa și să știți că-l susțin mai mult pe Vlad Voiculescu. Adică, dacă ar fi: mami și tati se ceartă, cu cine vrei să rămâi? Bă, eu totuși îl susțin pe Vlad Voiculescu, pentru că va face o treabă minunată pe care românii o merită și eu vreau să fiu martor la fiecare secundă de efecte ale acestei meritocrații", a spus Mircea Badea, în emisiunea sa de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel