Concert de senzație. Aniversare inedită a celui mai iubit interpret de blues

Cel mai bun interpret de blues pe care l-a dat România vreodată, AG Weinberger, își va sărbători aniversarea ca un mare artist: pe scenă alături de oamenii care îi iubesc muzica.

AG Weinberger s-a născut pe 30 august, 1965, la Oradea. 11 ani mai târziu ştia deja că va deveni chitarist şi visa să cucerească lumea. Eforturile sale de a impune muzica blues in România s-au facut simţite încă din anii '80, critica de specialitate supranumindu-l Mr. Blues al României.

Ajunge în America în nenumărate rânduri, B.B. King considerând-l "un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă". Se întoarce în România cu nu mai puţin de 7 selecţii de nominalizare la Premiile Grammy pentru primul album realizat în Statele Unite, „Nashville Calling".

VEZI ȘI: AG WEINBERGER, interviu. De ce a lăsat visul american pentru România

Pe scenă într-un concert de zile mari

Concertul aniversar AG Weinberger – 50 este o invitaţie la măiestrie şi virtuozitate, sensibilă inovaţie şi proaspătă abordare artistică, piese din repertoriul propriu, ale lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker, fiind redimensionate stilistic, în maniera ce poartă amprenta atât de personală a artistului.

Aşadar, sunteți invitați duminică, 30 august, ora 20:00, la Green Hours Jazz Cafe, să-i spuneți „La mulţi ani" lui AG Weinberger şi să faceți fotografii împreună cu el și chitările sale!

Vă invităm să susţinem muzica bună şi cântată pe viu, într-un concert de excepţie - strălucire sonoră şi generozitate creativă, aşa cum doar în marile săli de concerte mai putem vedea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel