EXCLUSIV  Concert Ateneu. Orban, decizie privind invitația premierului Dăncilă: Fake news!

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru DCNews că încă nu a luat nicio decizie, în ceea ce privește invitația primită din partea premierului Viorica Dăncilă, pentru concertul de joi de la Ateneul Român.

După ce în presă s-a scris că PNL nu va participa la concertul de joi, de la Ateneu, liderul PNL contrazice informaţiile apărute, urmând ca mâine să facă un anunț public.

"Nu am luat nicio decizie. Este "fake news". Dacă vom lua o decizie vom anunţa public. Adevărul este că invitaţia a fost primită abia astăzi. Nici nu ştiu exact cine a primit-o. Confirmarea trebuia să o dăm până în data de 8 ianuarie 2018. Neavând la dispoziţie o maşină a timpului, nu ne-am putut conforma acestei solicitări. Încă nu am luat o decizie. Vom anunţa până mâine, în jur de 12:00-13:00", a spus Ludovic Orban pentru DC News.

Concertul de joi, de la Ateneul Român, marchează debutul Președinției Române a Consiliului Uniunii Europene.

Alina Gorghiu: "Nu cunosc anul în care preluăm președinția rotativă!?"

Cu privire la invitație, Alina Gorghiu a postat un mesaj pe contul de Facebook: „Uite prostie! Primesc azi o invitație pentru concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Președinției României la Consiliul UE. Mi se cere să confirm prezența până la data de "8 ianuarie 2018". Oare "profesioniștii" din Cabinetul Dăncilă nu cunosc nici măcar anul în care preluăm președinția rotativă!?

Un lucru este cert: după domniile lor, am ratat să confirm prezența la concert cu un an. Mai mult, pentru un eveniment de o asemenea anvergură, mi se pare lipsă de respect să primesc invitația cu doar o zi înainte. Diletantism? Lipsă de organizare? Sau pur și simplu nepăsare? Dacă până și la lansarea deținerii de către România a Președinției Consiliului UE dai cu bâta-n baltă, ce speranțe să mai avem că următoarele șase luni se vor desfășura la standarde înalte de profesionalism!?".

Vezi și: Orban, premierul opoziției. Dăncilă: "Am mai văzut premieri care s-au desemnat singuri"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel