Comunitatea antidrog, mesaj după ce Lazăr Gigel a fost operat pe cord

Comunitatea de prevenire și informare antidrog, mulțumeşte personalului medical al Spitalului Prof. dr. Agrippa Ionescu, după operaţia prin care a trecut Gigel Lazăr.

Președintele executiv CIADO - dl. Lazăr Gigel, coordonator a politicilor naționale de prevenire și informare antidrog, a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenta “Prof. Dr. Agrippa Ionescu” în perioada 11-21.12.2020, în vederea efectuării unei intervenții chirurgicale – bypass coronarian. Bypass-ul coronarian fiind intervenția chirurgicală în cazul pacienților cu afecțiuni grave ale arterelor coronare, cu scopul de a facilita circulația sângelui.

Ne-am fi dorit ca în urma infarctului din luna iunie 2020, afecțiunea cardiacă să poată fi rezolvată printr-un stent, dar evoluția bolii cardiace precum și evaluările medicale din ultima perioadă au conturat impunerea unei intervenție chirurgicală mai amplă. Dl. Lazăr Gigel a fost operat si urmează un program de recuperare kinoterapeutic ambulatoriu. Iși va relua activitatea in luna februarie", transmite preşedintele CIADO, Acad. Constantin Balaceanu Stolnici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel