Colete explozive criticilor lui Trump: "Trebuie să se oprească"

Darius Muresan / 25 oct 2018 / 07:22 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Preşedintele american, Donald Trump, a condamnat din nou miercuri seară trimiterea de colete explozive mai multor critici ai săi, printre care canalul de televiziune CNN, îndemnând în acelaşi timp media "să înceteze ostilităţile", relatează AFP.

"Guvernul federal desfăşoară o anchetă agresivă şi vom găsi responsabilii şi îi vom trimite în faţa justiţiei. Foarte rapid, sper", a declarat liderul administraţiei americane în cursul unui miting electoral în statul Wisconsin (centru-nord).

"Orice act sau ameninţare de violenţă politică este un atac împotriva democraţiei noastre în sine", a adăugat el, exprimându-şi dorinţa ca toate părţile să îşi vorbească "în pace şi armonie".

El a mai afirmat însă că media trebuie să utilizeze "un ton politicos şi să înceteze ostilităţile fără sfârşit şi poveştile şi atacurile negative constante şi deseori false".

"Trebuie să se oprească", a insistat Donald Trump. "Suntem la 13 zile de nişte alegeri foarte, foarte importante", a mai spus preşedintele SUA, referindu-se la alegerile de la jumătatea mandatului, la 6 noiembrie.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25