Colectiv, doi ani. Rareş Bogdan, în faţa clubului: Ce am învăţat?

Peste 60 de persoane s-au stins din viaţă în urma tragicului eveniment din 30 octombrie 2015, după ce la clubul bucureștean Colectiv a izbucnit un incendiu. Luni seară, jurnalistul Rareş Bogdan s-a aflat în faţa clubului, alături de cei care şi-au pierdut copiii.

„Dacă mâine sau astăzi s-ar întâmpla acelaşi lucru, promisiunile ar fi la fel de multe, iar victime vor fi altele, dar numărul nu ar fi mai mic. Unde suntem? Ce am învăţat? (...) În jurul meu se află şapte părinţi ai unor îngeri care nu mai sunt. (...) Mă aşteptam ca, la doi ani de zile, România să nu uite", a spus, luni seară, Rareş Bogdan.

[citeste si]

Unul dintre părinţii cu care a discutat jurnalistul a spus că „mare lucru nu s-a schimbat, nici din punct de vedere al legilor”.

Rareş Bogdan a precizat că va transmite din faţa clubului Colectiv până la ora 23.00.

Amintim că, în iulie 2017, un supraviețuitor al incendiului din clubul bucureștean Colectiv a murit. "Din păcate, a apărut și cea de-a 65-a victimă în urma incendiului din Colectiv. Este vorba de un băiat, ale cărui traume au continuat, așa cum continuă în cazul tuturor victimelor din Colectiv - toți cei care au fost în foc, dar și părinții lor - pentru care, din păcate, nu prea mai face nimeni nimic", a spus la acel moment Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv GTG 3010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel