Alexandru Coita, candidat politic. ”E un demers riscant”

Alex Coita
Alex Coita

Analistul politic Alex Coita a făcut precizări în ceea ce privește o posibilă candidatură politică. Anunțul a fost făcut public pe pagina sa de Facebook. 

”Sunt surprins și măgulit de sutele de mesaje pe care mi le-ați transmis în ultimele săptămâni și zile, prin care îmi acordați încrederea și mă îndemnați să îmi asum o candidatură politică. Vă spun sincer că nu mă așteptam ca opiniile mele să aibă un astfel de ecou. Mă bucur enorm să văd că rezonați în număr atât de mare cu idei care reflectă o brumă de experiență și de cunoaștere, dar mai presus de toate multă dragoste de România.

Să faci pasul în politică e un demers riscant, care necesită curaj și implică riscuri. Tot respectul pentru cei ce au ales să își asume acest drum greu, fie ei din zona presei sau a societății civile. De câțiva ani, eu am decis să urmez o cale a acumulării și a perfecționării, dedicându-mă proiectelor academice și de analiză, în paralel cu activități de consultanță în domenii unde am simțit că pot să aduc un plus de expertiză.

Vă asigur că voi continua să simt românește și să vorbesc din inimă, cu echilibru și luciditate, mereu cu gândul la binele acestei țări, în care am ales să mă întorc după mulți ani petrecuți în străinătate. Vă promit și că mă voi gândi serios, în următoarea perioadă, la modalități de a mă implica mai mult în viața acestei țări, de a participa la o schimbare în bine și de a apăra România atunci când este nevoie. Mă bazez în acest sens pe parteneriatul cu dumneavoastră și vă asigur că, atunci când momentul va fi potrivit, nu voi ezita să fac pasul înainte și să îmi asum o candidatură. Până atunci, nu pot decât să vă mulțumesc că îmi sunteți alături în număr din ce în ce mai mare, că mă motivați și mă inspirați să fac mai mult. Să fim uniți, demni și verticali și să construim o Românie de care să fim mândri!”, a declarat Alexandru Coita, pe pagina sa de Facebook. 


Vezi și: 

Mihai Tudose, în drum spre spital. Suspiciune de infarct - UPDATE

VIDEO Mâncare stricată, livrată unor oficiali UE în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel