"Codrin Ștefănescu, scandalizat". Orășanu, drept la replică

În urma articolului "Codrin Ștefănescu, scandalizat: Ați fost consilierului președintelui? De ce nu spuneți de la început?-VIDEO", Răzvan Orășanu a transmis către DC News un drept la replică în care a precizat că nu mai ocupă funcția de director executiv al Institutului de Studii Populare (ISP), ci este președinte al Asociației Ține de Noi.

[citeste si]

Redăm, în rândurile de mai jos, punctul de vedere al lui Răzvan Orășanu legat de articolul publicat pe DC News:

"Transcrierea pasajului care va intereseaza, vad, in principal este cel cu un schimb mai spumos de replici intre mine si dl Codrin Stefanescu. Va ofer mai jos transcrierea exacta a pasajului mai jos, cu rugamintea de a o posta asa cum a fost ea spusa in emisiune, si nu distorsionat. Sunt convins ca deontologia dvs va obliga sa faceti cuvenita rectificare, redand cat mai fidel ce s-a spus in emisiune. Pasajele sunt foarte usor de transcris si de confruntat cu fisierul video, chiar daca in doua-trei cazuri un vorbitor intra peste celalalt.

Varianta corecta, completa a transcrierii inregistrarii respective

Dan Ionescu : Ati fost acolo, ati fost consilierul presedintelui.

Codrin Ștefănescu: Deci ați fost consilierului președintelui? (n.r - al președintelui Consiliului Concurenței).

Razvan Orasanu : Da, am fost pentru niste luni.

Codrin Stefanescu : Haha, spuneți domnule, așa! Domnul Orășanu, stimati telespectatori, a fost bibicul cu cafeaua pentru domnul Chirițoiu, consilierul lui de bază, în secret! De ce nu spuneți de la început in emisiune? (...) Stati cu un jurnalist si cu un deputat la masa si cu un pesedist „ciuma rosie" si nu ne spuneti treaba asta?

Răzvan Orășanu: În 2009 am fost șapte luni consilier, da?! Nu este niciun secret.

Codrin Stefanescu : Spuneti asa : Sunt Razvan Orasanu si eu il sustin pe consiliu si pe Chiritoiu pentru ca am fost si eu acolo, bibicul lui.

Orasanu Razvan : Nu il sustin...sustin sistemul, dom'le.

Codrin Stefanescu : Hai dom'le, asta e!

Orasanu Razvan: La fel cum ați fost și dumneavoastră bibicul lui Vadim Tudor, faceti o relatie sau...vreti sa faceti o...?

Codrin Stefanescu : Eu nu am fost bibic. Dumneata te-ai născut să fii bibic. Lasă, domnule, că ești de un penibil total!

Orasanu Razvan : Dvs v-ati nascut sa fiti omul care ii cara cafelele lui Vadim Tudor, da?! Eu cel putin am stat acolo (n.r. adica la Consiliul Concurentei) pe picioarele mele.

Codrin Stefanescu (scuturandu-si umarul, sugerand „grade")

Orasanu Razvan : Domnule, eu nu am niciun grad, poate dumneata (...)...Eu n-am niciun grad, poate mata!

Nadia Ciurlin, inchizand discutia : Multumim f. frumos, dle Ionescu, luam publicitate

Varianta publicata de DC News

Codrin Ștefănescu: Deci ați fost consilierului președintelui? (n.r - al președintelui Consiliului Concurenței). Haha, spuneți domnule, așa! Domnul Orășanu a fost bibicul cu cafeaua, consilierul lui Chirițoiu, omul lui de bază, în secret! De ce nu spuneți de la început?

Răzvan Orășanu: În 2009 am fost șapte luni consilier. Nu este niciun secret. Sunt bubic cum ați fost și dumneavoastră bibicul lui Vadim Tudor.

Codrin Ștefănescu: Eu nu am fost bibic. Dumneata te-ai născut să fii bibic. Lasă, domnule, că ești de un penibil total!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel