Codrin Ștefănescu: Acțiunea brutală împotriva Antena 3 a avut o aprobare de foarte de sus

"Acțiunea brutală de anihilare a postului de televiziune Antena 3 și a întreg trustului de presă Intact a avut, cu siguranță, o aprobare de foarte de sus" spune Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD.

"Pe fond, și această operațiune face parte dintr-un lung șir de abuzuri la care continuă să fie supuși oameni de presă, formatori de opinie, politicieni, aleși locali, lideri ai unor organizații nonguvernamentale, reprezentanți ai unor sindicate și patronate românești. Iar acest lucru întărește și mai mult ideea că deasupra tuturor structurilor democratice se află o forță ocultă care decide, fără drept de apel, cine mai are dreptul să trăiască sau nu.

În cazul trustului de presă Intact asistăm la încă o execuție publică ordonată de un sistem opresiv, sistem creat de Traian Băsescu, și a cărei sarcină a fost și este aceea de a pune pumnul în gura oricui îndrăznește să critice, cu riscul de a umili, de a călca în picioare destine și de a sfida milioane de români.

[citeste si]

În acest moment, drepturile și libertățile omului, libertatea de exprimare, însăși democrația, toate căștigate cu mult sânge în decembrie '89, sunt pe punctul de a fi anulate de un sistem care aproape și-a pierdut simțul realității.

În concluzie, acțiunea de forță desfășurată ieri de trupele ANAF în sediul trustului Intact, nu este altceva decât încă o dovadă a cinismului afișat de sistemul comandat și astăzi de Traian Băsescu și camarila sa, sistem ce devine, pe zi ce trece, tot mai incontrolabil și mai periculos pentru democrație", precizează Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel