Coadă uriașă și scandal la Serviciul de Eliberare Pașapoarte din Capitală. "Nu știm cum să ne înghesuim mai mulți"

Coadă uriașă și scandal la Serviciul de Eliberare Pașapoarte din Capitală / Foto: Captură video Realitatea Plus
Coadă uriașă și scandal la Serviciul de Eliberare Pașapoarte din Capitală / Foto: Captură video Realitatea Plus

A fost îmbulzeală și scandal la Serviciul de Eliberare Pașapoarte din Capitală.

Zeci de oameni s-au înghesuit la Serviciul de Eliberare Pașapoarte din București. Oamenii s-au îmbrâncit și s-au certat, fiind nervoși din cauza faptului că au stat ore în șir la coadă. Aceștia susțin că prea puține ghișee erau deschise, iar mulți angajați nu erau prezenți la muncă, așa că unii oameni au fost nevoiți să aștepte și 3 ore. Este vorba despre Serviciul de Eliberare Pașapoarte din Sectorul 6 al Capitalei, transmite Realitatea Plus. Din cauza spațiului mic al încăperii, oamenii s-au înghesuit, iar distanța socială nu a fost respectată. Oamenii au așteptat fie să își primească documentele, fie să depună o cerere pentru un pașaport. Se pare că a crescut foarte mult numărul celor care vor să plece din țară ținând cont de faptul că s-au relaxat restricțiile.

 

"Este un haos total, nu ne-au dat nicio explicație"

„Stăm aici de la ora 9.00, unii stau de la 8.00. Așteptăm de mai bine de 3 ore. Problema este că cei care nu au avut programare nu au fost trimiși acasă, au spus că suplimentează personalul. Nu au făcut nimic, nici nu au suplimentat, nici nu au prioritate cei care au copii mici în brațe.  Ne spun să așteptăm și nu e nicio ordine. Este un haos total, nu ne-au dat nicio explicație. Tupeul primează, intră cine vrea. Vrem să știm dacă se suplimentează sau nu personalul sau măcar să aibă prioritate oamenii cu copii în brațe. Sunt seci de oameni, sun ghișee goale, nu sunt oamenii le serviciu, nu se suplimentează nimic, pur și simplu suntem lăsați să așteptăm. (...) Intră cine are curaj. Nu este nicio ordine.",, a spus Miruna, o femeie care a stat trei ore la rând, la Realitatea PLUS.

Întrebată dacă oamenii păstrează distanțarea socială acolo, femeia a răspuns: "Aaa, distanțare... Serios? Nu știm cum să ne înghesuim mai mulți". În timp ce femeia vorbea în direct la TV, iar pe post erau transmise imagini cu îmbulzeala, un angajat a ieșit și le-a spus oamenilor că numărul angajaților va fi suplimentat, iar problema va fi rezolvată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel