EXCLUSIV  CNAIR se rupe. Ministrul Şova: Angajăm tineri

CNAIR, declaratii Lucian Sova
CNAIR, declaratii Lucian Sova

Lucian Şova, ministrul Transporturilor, a anunţat, la DC News, că CNAIR se va rupe, partea de proiecte urmând a fi preluată de o nouă companie. 

După experienţa CNADNR, mai noi CNAIR, o stuctură despre care nu se poate spune că a performat, Lucian Şova, ministrul Transporturilor, încearcă să schimbe lucrurile în ceea ce priveşte partea de întocmire de proiecte de infrastructură şi să mute acest domeniu spre o nouă companie. CNAIR se rupe şi va rămâne, astfel, doar cu partea de administrare a infrastructurii. Anunţul a fost făcut de către ministrul Transporturilor, într-un interviu acordat DC News.

„Pe componenta de întreţinere şi reparaţii, dacă ar fi finanţaţi mai bine ar face mai mult […] Pe componenta de administrare a infrastructurii mai avem speranţe. Pe componenta de investiţii pot spune că noua companie […] o voi folosi ca pe una de proiect în care voi angaja tineri, unii chiar din CNAIR, din echipa veche, care au promovat proiecte", a declarat Lucian Şova.

Întrebat de ce nu se desfiinţează CNAIR devreme ce s-a dovedit, de-a lungul timpului, că nu a reuşit să rezolve marile problemele ale infrastructurii rutiere naţionale, ministrul Şova a declarat că desfiinţarea ar afecta proiectele care se află în lucru şi ar da peste cap toată activitatea actuală. 

Urmăreşte declaraţiile lui Lucian Şova, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel