Clipe grele la căpătâiul Cristinei Țopescu. Mesajul lui Marius Chirca, Kola Kariola: Îți jur că voi avea grija

Foto: Kola Kariola / Facebook
Foto: Kola Kariola / Facebook

Marius Chirca, fondatorul Kola Kariola, a depus o coroană la sicriul Cristinei Țopescu. Ulterior, acesta a postat un mesaj emoționat pe pagina de Facebook a Asociației. 

”Draga Cristina, nu o sa-ti spun ca te-am iubit, asa cum o fac unii care n-au avut nicio treaba cu tine, dar iti spun din tot sufletul ca te-am respectat pentru Omul care ai fost, pentru cariera ta de jurnalist si ca te-am apreciat enorm pentru dragostea fata de animale, animale in folosul carora ti-ai dedicat toate resursele emotionale si materiale. Sunt impacat sufleteste ca te-am ajutat atat cat am putut, cand am putut, cu cativa catelusi, si iti jur ca voi avea grija de ei ca de ochii din cap. Nimic nu te mai intoarce inapoi, dar iti promit ca o sa-mi dau toata silinta, ca aici, pe pamant, lucrurile sa se schimbe in bine pentru sufletele pe care le-ai idolatrizat. Dumnezeu sa te ierte, drum lin catre Ingeri, sa ne ierti pe toti cei care poate am gresit sau te-am tratat cateodata asa cum nu meritai. Ne vom revedea, candva..... Maine, pana la ora 10.00 mai puteti merge cu o floare...”, a scris Marius Chirca, administratorul Kola Kariola, pe pagina de Facebook a Asociației. 

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost depus miercuri la capela Cimitirului Bellu. Ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel