Ciutacu: Rareș Bogdan e, pur și simplu, executat

Realizatorul România Tv Victor Ciutacu spune că îl sperie fenomenul "execuțiilor" publice ale jurnaliștilor de către colegii de breaslă, arătând că Rareș Bogdan nu este un "inocent persecutat", ci "e, pur și simplu, executat".

"Oameni care si-au facut ocupatie din executiile publice ale confratilor se mira tamp ca nu mai exista solidaritate de breasla. Concept devenit invechit, pe care ei insisi l-au calcat in picioare. Acum, trecand de la general la particular, la cazul zilei, nu am nici un fel de tresarire la ceea ce i se intampla lui Rares. Nici nu ma bucur, nici nu-mi pare rau, nici nu ma sperie, pur si simplu, constat. N-o sa-l calc in picioare, pentru ca inca mai am respect pentru ceea ce ar trebui sa fie meseria asta.  Dar nici n-o sa-l apar, fiindca nu cred ca e un inocent persecutat. E, pur si simplu, executat. La fel cum a facut si el cu altii. Iar, la cat de degradat a ajuns mediul in care traim, chestia asta urata, care se intinde ca pegra pe ecrane, a ajuns un fapt banal de viata. Fiecare sa-si duca, la deal sau la vale, propria cruce...", a scris Ciutacu, sâmbătă, pe Facebook.

Numele lui Rareș Bogdan apare în interceptări atașate de procurori la dosarul primarului sectorului 5, Marian Vanghelie.

Rareș Bogdan, în dosarul lui Marian Vanghelie. INTERCEPTĂRI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel